Domein gevalideerd (DV)

Krijg basis encryptie binnen enkele minuten met een betaalbaar DV SSL certificaat.

Deze encryptie-alleen certificaten zijn populair vanwege de snelheid en simpelheid waarmee ze te verkrijgen zijn. Het enige wat u hoeft te doen is bewijze dat u het domein bezit dat u wenst te beveiligen om een DV-certificaat te krijgen. Dit proces duurt gewoonlijk een paar minuten om te voltooien. U ontvangt industrie standaard versleuteling en vertrouwen indicatoren zoals HTTPS en het hangslot icoon. DV-certificaten zijn ideaal voor interne testdomeinen, blogs en basissjabloonwebsites, omdat ze volledige encryptie bieden maar enkel basisvertrouwenindicatoren.

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Comodo Wildcard SSL Certificate (DV)

Wilt u één hoofddomein beveiligen, samen met al uw subdomeinen? Dan is het Comodo Wildcard SSL-certificaat een uitstekende optie. Met slechts één certificaat kunt u uw hoofddomein (www.domain.com) en evenveel subdomeinen als u nodig hebt (mail.domain.com, billing.domain.com, etc.domain.com). Omdat dit een domein gevalideerd (DV) certificaat is, kan de Comodo Wildcard SSL in slechts enkele minuten worden uitgegeven. Dit certificaat is een van de gemakkelijkste en meest economische Wildcard-opties en is perfect voor kleine tot middelgrote bedrijven en e-commercesites met minder verkeer.
€169,49

Essential SSL Certificate (DV)

Dit is een snel en kosteneffectief certificaat dat uw klantentransacties veilig stelt. Het belangrijkste kenmerk van het certificaat is de snelheid van uitgifte, het is ideaal voor zeer lichte e-commerce websites.
€25,00

EssentialSSL Wildcard (DV)

Dit certificaat beveiligt een onbeperkt aantal subdomeinen waardoor beheer en provisioning zeer eenvoudig worden. Dit jokerteken geeft u onbeperkte serverlicenties, samen met een statische siteverbinding.
€97,50

GeoTrust QuickSSL Premium

De meest handige en kosteneffectieve oplossing voor een volledig gekwalificeerde domeinnaam (www of niet www). Deze certificaten zijn domein gevalideerd en kunnen binnen enkele minuten worden uitgegeven. Dit certificaat biedt een dynamische site-zegel en onbeperkte serverlicenties.
€54,60

GeoTrust QuickSSL Premium SAN

Dit certificaat is zowel economisch als efficiënt, het biedt u ook de mogelijkheid om vier extra subdomeinen van één niveau te beveiligen (mail.domain.com, login.domain.com). Dit domein-gevalideerde certificaat kan binnen enkele minuten worden uitgegeven en wordt geleverd met de dynamische site-zegel en onbeperkte serverlicenties.
€102,38

GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

Dit is GeoTrust's Domain Validated (DV) Wildcard-optie, wat betekent dat het binnen enkele minuten kan worden uitgegeven. En aangezien het een Wildcard-oplossing is, kunt u één domein en een onbeperkt aantal subdomeinen dekken. De GeoTrust QuickSSL Premium wordt ook geleverd met een klikbare site-zegel, die tijdgestempelde gegevens weergeeft om meer vertrouwen toe te voegen aan een site, naast het activeren van HTTPS en het hangslotsymbool in een browserbalk.
€192,24